Se årets anretningsvideo 2023
Starter
Slagtersnacks
En herlig starter med tre slags slagtersnacks bestående af profiteroles med creme de brie og tapaspølse, slagterens lufttørrede skinke og semi-dried cherrytomater samt en sprød skal med kyllingemousse, syltede bøgehatte og sky.
En smagfuld start på en fantastisk aften.
Forret
Sprød fiskesoufflé af torsk og krebs med syrlig safransauce, dildolie og perler af blodappelsin
Med forretten fortsættes den indbydende stil fra starteren. Her præsenteres en fiskesoufflé lavet af torsk og krebs. Den er paneret i panko med dildspidser og dernæst stegt uimodståelig sprød. Dertil serveres en safransauce med hvidvin, der giver forretten det perfekte syrlige twist. Den grønne dildolie giver et dekorativt mønster, og perlerne af blodappelsin tilfører en afstemt sødme.
Hovedret
Rosastegt oksemørbrad samt braiseret nakke af Iberico. Dertil pommes duchesse i sprød rösti, romanesco og gulerødder med crudité samt en sauce bordelaise.
Nytårsaften skal der selvfølgelig serveres oksemørbrad. Den er smurt med en rødvinsglace og grov peber, og får selskab af et stykke braiseret nakke af Iberico. Dertil en fantastisk sauce bordelaise – den franske sauce lavet på god rødvin og oksemarv. Den smager himmelsk og fuldender smagsoplevelsen. Hovedretten byder desuden på pommes duchesse i sprød rösti samt møre grøntsager og sprød crudité.
Dessert
Solbærdrøm
Menuen på årets sidste aften skal afsluttes med en dessert, der sætter et festligt punktum for en pragtfuld menu. Den skal være flot, indbydende og lækker. Denne drøm af en dessert består af en guldmarmoreret lys chokoladekugle, der indeni gemmer på en cremet solbærsorbet, og en dejlig chokoladesauce. På toppen en chokoladeganache og selvfølgelig er dessertkuglen pyntet med guld.